De verzorging

Je kan tijdens je verblijf bij ons de keuze maken uit mildvasten (combi van eten en sappen en soepen) of uit sapvasten.

Verblijf op basis van mild vasten

Bij een verblijf op basis van mild vasten geniet je van een uitgebreid fruit sapje in de ochtend, een lichte maaltijd in de middag en een heerlijke soep in de avond. De maaltijden, de sappen en de soepen zijn Vijf Elementen rond samengesteld en daarmee voeden ze je holistisch en energetisch. Natuurlijk zijn alle ingredienten biologisch en natuurlijk.

Verblijf op basis van sapvasten

Bij een verblijf op basis van sapvasten geniet je van natuurlijke, biologische sappen en soepen. De sappen worden bereid en daarna direct genoten. Dit om gisting te voorkomen. De soepen zijn gebaseerd op de Vijf Elementen Voedingsleer en kennen mede hierdoor een goede voedingswaarde. Tijdens sapvasten geniet je van 3 sapmomenten en 1 soepmoment per dag:

  • Ontbijt sapmoment - vruchtensap;
  • Lunch sapmoment - groentensap;
  • Sapmoment in de late middag - vruchtensap;
  • Dinersapmoment - groentensoep;

We wisselen fruit- en groentenmomenten af om de afvalafvoer en de calorietoevoer in evenwicht te laten zijn. Dit zodat jouw evenwicht, stabiliteit behouden blijft.

Groentesappen en – soepen hebben een specifiek doel tijdens het sapvasten: Een stabiliserende en kalmerende werking verzorgen doordat ze een ontspannen effect op het lichaam hebben. Ook leveren ze energie aan het lichaam en zorgen ze voor een goede weerstand.

De rol van het fruit tijdens het sapvasten: Fruit is een reinigend voedingsmiddel. Het hoge watergehalte spoelt met name het spijsverteringsgebied – maag, milt, lever, nieren - schoon. Ook zuivert het het bloed. 

Meer info over sapvasten: http://www.baradaspirituelereizen.nl/spirituele-reis-portugal/het-sapvasten

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl