Systemisch Werken

Systemisch Werken wat doet het voor jou tijdens je Portugalreis?

Wij werken in Portugal op twee niveaus systemisch:

  • Aardse Systeem
  • Eigen Ziel Systeem

Aards systemisch werken zorgt voor inzicht in de spiegeling veroorzaakt door je huidige leven in de vorm van familie/ gezin, partner/ relaties, kinderen en/ of het lichaam. Op deze gebieden zal je geraakt worden, en je ook geraakt voelen, gedurende je leven. Deze spiegeling, dit geraakt worden, dient je in je ontwikkeling. De vraag die we stellen is wat spiegelt de wrijving, irritatie of juist diepe verbinding die we voelen met deze personen ons en wat wil ons lichaam ons vertellen als het ons belemmert of als het zeer doet.

We dienen deze aardse systeemlessen te herkennen en begrijpen zodat we ons (aards) kunnen ontwikkelen.Door de aardse thema's onder ogen te zien en ze te herkennen, ontwikkel je. Het is dan de bedoeling dat je niet strijdt met de spiegeling, er niet van wegvlucht maar er doorheen gaat. Door de aardse thema’s te herkennen, je erdoor te laten raken en ze op te schonen ben je in staat de boodschap van de spiegeling te herkennen. We werken systemisch naar deze inzichten toe en lossen ze ook systemisch weer op. Dit geeft rust en ruimte in het dagelijks leven.

Werken op het Eigen Ziel Systeem helpt je blokkades die je in eerdere levens hebt opgelopen te verwerken. Daarnaast helpt het je ervaringen uit eerdere levens herinneren. Het geeft je toegang tot je levenservaringen uit eerdere levens - die je nu in dit leven dienen. Dit alles heeft als doel: herinneren van je huidige levensopdracht. Denk aan een boomstam met zijn vele ringen. De boom is zichtbaar in zijn buitenste ring, de binnenste ringen zijn met het blote oog niet zichtbaar. Echter, de boom kan niet bestaan zonder deze ringen ook voeding te geven. Dit is wat we gaan ervaren tijdens weken op het Eigen Ziels-Systeem: alle oude ringen worden ook aangeraakt, gevoed om als totaal geintegreerd persoon te kunnen gaan leven. In Portugal werken we vooral aan het opschonen van deze ringen, van blokkades uit eerdere levens. Doordat we holistisch werken, zal dit opschonen ook een emotioneel en fysiek effect teweeg brengen.

Kortom, werken op het Aardse en Eigen Ziel Systeem leidt tot inzichten en het opschonen van je spirituele, emotionele en fysieke systeem. Het is een diepte reiniging die verder gaat dan alleen sapvasten en coachen (fysiek en emotioneel reinigen) omdat het zorgt voor spirtueel ontgifting op zielsniveau. 

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl