Toepassing Nine Star Ki

Nine Star KI - Basis

Nine Star Ki en zelfontwikkeling

Nine Star Ki geeft eenvoudig en doeltreffend inzicht in wie je bent en in je persoonlijke ontwikkeling. Het laat je meer zien over je persoonlijkheid, wijze van denken, voelen en handelen. Het geeft op een heldere manier uitleg aan het interne conflict dat ervaren kan worden en in terugkerende levenslessen. Het geeft tevens aan of er oude levenslessen (vorige levens) zijn die getransformeerd mogen worden.

Nine Star Ki - of anders gezegd de Vijf Elementen karakteranalyse - geeft een transparant beeld van de leer- en ontwikkelcyclus, 'verklaart' het karakter en biedt oplossingen. Nine Star Ki gaat uit van de geboortedatum en geeft op een toegankelijke wijze inzicht in het karakter van een persoon. Met behulp van Nine Star Ki kun je een karakter analyseren en inzicht krijgen in de levensthema’s (zowel de positief stromende als de wat meer geblokkeerde). Daarnaast biedt Nine Star Ki oplossingen om weer stromend en vitaal te worden.

Wat zijn de Vijf Elementen en wat doen ze voor jou?

Door de voedende cyclus van de Vijf Elementen – water, hout, vuur, aarde, metaal – te activeren, wordt de eigen interne energiestroom gestimuleerd. Dit heeft als resultaat: vitaliteit en evenwicht. Omdat ieder mens uit drie elementen ‘bestaat’ – en er vijf elementen zijn – komen we altijd minimaal twee elementen tekort. In andere gevallen – omdat de persoon drie gelijke elementen heeft – missen er weleens meer dan twee elementen. De missende elementen verklaren onze (terugkerende) struggle in het leven. De aanwezige elementen laten die gebieden zien die we kennen en waar we goed in zijn.

  

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl