Spirituele reis April 2020

Saturday,   28-03-20  1:00 - Saturday,   04-04-20  1:00
Portugal, Algarve | Albufeira

Ook zo'n zin om even weg van de dagelijkse activiteiten helemaal tot jezelf te komen? Je kunt bij ons terecht voor een spirituele reis waarin jouw zelfontwikkeling - het dichtbij jezelf komen - centraal staat. Wij nodigen je uit jezelf (her) te ontdekken. Barada begeleidt op maat, afhankelijk van dat wat nodig is.

Wij verzorgen onze spirituele reizen in Portugal (Algarve) en maken daarbij optimaal gebruik van de omgeving -  natuur, strand/ zee, edelstenen, kruiden en kuurbaden - om jouw innerlijke reis te ondersteunen.

Onze reizen zijn gebaseerd op holisme en de Vijf Elementen-theorie. Door het dagelijks activeren van de elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) -  door middel van activiteiten, behandelingen, ontspannings- en bewegingsmomenten en voedseladvies - ontstaat er intern evenwicht en vitaliteit. Door het werken op het systeem (oude levens en dit aardse leven) ruim je op. Het effect: een blokkade vrij, ontspannen en vitaal lichaam. Omdat ieder mens uniek is, start de reis met een persoonlijk Vijf Elementen vitaliteitsadvies, gebaseerd op Nine Star Ki. Dit advies geeft jouw inzicht in welke activiteiten/ elementen jouw ondersteunen en welke je dient aan te vullen om in evenwicht te zijn.

Naast het persoonlijke, op maat stuk zijn er ook dagelijkse groepsactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelen, vitaliteitsoefeningen in de morgen en een avondmeditatie. Het werken aan een 'juiste' ademhaling - avondworkshop ademhalen - is een van de programma onderdelen die jou in staat stelt om oude ballast te laten gaan en ruimte te maken voor nieuwe energie en authenticiteit. De thermale warmwaterbronnen/ kuurbaden - die wij een dag bezoeken - ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Niet onbelangrijk in een periode van transformatie. 

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verzorgingstypes: mildvasten of sapvasten.

 

(€995.00/ per persoon)
(€1245.00/ per persoon)
Controleer

Total: 0

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl