Ons team

Diana Jansen - Verweij

Als coach, trainer, (lifestyle-) adviseur en eigenaresse van Barada Opleidingen, Barada Coaching & Advies en Barada Spirituele Reizen ben ik een gelukkig mens. Ik doe wat ik leuk vind en waar ik in geloof.
Ik heb een brede interesse in alles wat ontwikkeling en groei bevordert en wat blokkades en remmingen opheft en werk graag met jou aan het op orde hebben van de basis om de verdere ontwikkeling een stabiele en vruchtbare ondergrond te bieden. Authenticiteit en vitaliteit zijn woorden die mij passen. Het Taoisme spreekt mij aan. Ik werk en leef dan ook vanuit de holistische gedachte dat wij ons lichaam verzwaren met onverwerkte emoties en geloof dat wij ons zelfhelend vermogen kunnen activeren om herstel te bevorderen. Mijn passie is het weer vitaal en stromend in beweging krijgen van mensen en kinderen (fysiek en emotioneel) en bedrijven (cultuurveranderingen). In trainingen, opleidingen, workshops en reizen combineer ik het overdragen van kennis met het 'laten ontstaan' van inzichten en het doorbreken van blokkades. In Barada komt alles waar ik in geloof en blij van word samen.

 

 

kosKos Verweij

Als coach en adviseur werk ik graag aan het faciliteren en laten landen van inzichten. Dit doe ik voor zowel individuen als ook voor bedrijven. In het dagelijks leven in Nederland ben ik bedrijfscoach en -adviseur en daarbij richt ik mij vooral op het weer stromend maken van processen in het bedrijfsleven. Dit kan door zowel in de structuur (d.m.v. herorganisatie van processen) als in de cultuur (bij het management en de medewerkers) de blokkades op te sporen en deze weer stromend te maken door helder te krijgen wat er aan de hand is. Naast deze werkzaamheden ontwikkel ik websites en begeleid ik nieuwe startende bedrijven bij het ontwikkelen van missie en visie en PR/ marketingstrategie. 

 

 

MarisaMartinsMarisa Martins

Marisa is onze vaste masseuse. Zij komt van oorsprong uit Argentinie en woont en werkt al geruime tijd in Portugal. Ze is eigenaresse van een energetische massagepraktijk en ondersteunt ons reeds sinds 2016. Zij masseert energetisch en heeft een zesde zintuig voor het opsporen van blokkades en energielekken. Zij verzorgt de manuele lymfedrainage (Dr. Vodder) voor de sapvastreizigers.  

 

 

Joao Arroja Inacio

De transfers vanaf Faro Airport worden geregeld door onze vaste taxichauffeurs Joao en Joao. Joao Arroja Inacio is eigenaar van AquaGo. Door een mooie 'toevalligheid' ontmoetten wij Joao tijdens onze eigen vakantie in Portugal. Omdat wij hem goed bij ons vonden passen en we hem safe vonden rijden, hebben wij hem gevraagd onze gasten voortaan van en naar Faro Airport te brengen. Ook worden wij door een van de twee Joao's naar Monchique (kuurbaden) gereden. Tijdens de circa 50 minuten durende rit vertelt Joao over de geschiedenis en de omgeving aan een ieder die het horen wil. Joao en Joao ondersteunen ons sinds 2014.

IMG 2129IMG 2187

 

 

 

 

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl