Praktische informatie

Voorbereiding Portugalreis

Ter voorbereiding op de reis, zal er voorafgaand telefonisch contact met je opgenomen worden. Tijdens dit gesprek bespreken we je verwachtingen en zal – voor de sapvastgasten onder ons - stilgestaan worden bij hoe je je optimaal kunt voorbereiden. De voorbereiding is voor sapvasters echt het halve werk. De reis start namelijk al met het aanpassen van je eetpatroon thuis, 3 dagen voordat wij je in Portugal verwelkomen. Ook staan we stil bij eventuele aanvullende dieetwensen, allergieën, fysieke klachten.

Boeken

Het boeken van de reis kan door middel van het boeksysteem via deze website (https://www.baradaspirituelereizen.nl/agenda) of via het sturen van een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.barada.nl. Graag verblijfsperiode en telefoonnummer vermelden. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Mocht je liever vooraf telefonisch willen afstemmen dan kan dat op telefoonnummer 06-46732346 (Diana Jansen Verweij). 

De reissom bestaat uit:

  • de transfer van en naar de luchthaven van Faro;
  • het verblijf in het Barada huis;
  • de maaltijden, sappen, soepen;
  • de programma onderdelen behorende bij het door jou gekozen arrangement;

Ons programma is gebaseerd op een verblijf van 8 dagen. 

Wij hebben er niet voor gekozen om de reis inclusief vliegtuigticket aan te bieden, omdat de data van het vertrek en de terugreis en de vertrekluchthaven samenhangen met de persoonlijke voorkeur van onze gasten. Het ticket boek je dus zelf. Mocht je het onplezierig vinden om alleen te vliegen dan bemiddelen wij graag in samen reizen met de andere deelnemers.

Betaalwijze

Bij de boeking is een aanbetaling van 10% van de totale reissom verplicht. Het restant bedrag dient uiterlijk 4 weken voor vertrek op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Reispapieren

Nadat wij een aanbetaling hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. Deze bevestiging dient als hotelvoucher en transfercoupon (van en naar luchthaven Faro).  Nadat de volledige betaling heeft plaatsgevonden, boeken we deze definitief. 

Een luchtvaartmaatschappij mag tot kort voor vertrek de vliegtijden nog aanpassen. Hiervoor kan Barada geen verantwoordelijkheid dragen. Ook het verhogen van tarieven, belastingen door de maatschappij komt voor je eigen rekening.

Annuleren en verzekeren

Wij raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook een goede reisverzekering is aan te bevelen. Annuleringen kunnen alleen schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.barada.nl plaats te vinden. Bij annuleringen bij meer dan 10 weken voor vertrekdatum, blijven de administratiekosten (15% van de reissom) van kracht.

Bij annulering zullen wij de volgende vergoedingen aanhouden:

Bij annulering tot 10 weken voor aanvang van de reis: 15% van de reissom; 
Bij annulering tot 3 weken voor aanvang van de reis: 50% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 8ste dag voor aanvang van de reis: 100% van de reissom;

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl