De missie van Barada Spirituele reizen is jou facilteren in het ontlasten en het ontladen, in de breedste zin van het woord, om weer opgeladen, energievol en authentiek te kunnen leven. Wij ontgiften 'breed holistisch':

  • Holistisch ontgiften. We zien jou helemaal en faciliteren ontgifting op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal gebied. We gaan bij alle behandelingen en toepassingen uit van de samenhang tussen fysieke, emotionele, spirituele en mentale belemmeringen en bieden holistische – en vooral ook praktische - oplossingen om weer schoon te worden en evenwicht te realiseren. 
  • Systemisch ontgiften. We gaan ervan uit dat een mens - net als een boom - ringen opbouwt in eerdere levens die staan voor levenservaringen. Het zou dan jammer zijn om tijdens het ontgiften alleen de buitenste ring te ontlasten. De binnenste ringen bevatten alle informatie, alle ervaringen uit jouw eerdere levens. En dat kunnen voedende ervaringen en ook blokkerende zijn. Deze blokkerende ervaringen brengen vuil en verzwaring aan in je systeem. Tijdens onze reis werken we aan het ontgiften van jouw systeem door zowel de aardse systemen als de eerdere levenssystemen op te schonen.
  • Onze sappen en soepen zijn gebaseerd op energetisch en holistisch gevoed worden. Dit omdat de Vijf Elementen Voedingsleer - een holistische manier van eten - aan de basis ligt. De sappen en soepen brengen de juiste energie in jouw systeem om te ontgiften.
  • De opleider, trainer, coach werkt holistisch. Naast dat er kennisoverdracht plaatsvindt, begeleidt zij jou tijdens de reis naar de onzichtbare stukken in jezelf, die je weinig of niet aanraakt. Dit doet zij doordat zij jou holistisch – helemaal – ziet. Emotionele blokkades, fysieke belemmeringen, focus problemen worden spiritueel aangeraakt  en getransformeerd.

Onze dienstverlening is gebaseerd op de Vijf Elementen (water, hout, vuur, aarde, metaal) en op het Systemisch Werken (werken op aardse - en op oude levens systemen). De Vijf Elementen gaan uit van een holistische kijk op de mens en streven naar evenwicht en vitaliteit door balans in vijf organenparen en de bijbehorende emoties te realiseren. Deze balans realiseren we in Portugal door onze Vijf Elementen-cyclus dagelijks 'rond' te houden en ook onze soepen en sappen daar op af te stemmen. Het systemisch werken zorgt voor inzicht in aardse zaken en zaken vanuit eerdere levens en het ruimt op.

Omdat ieder mens uniek is en weer andere dingen te doen heeft, is onze begeleiding op de persoon afgestemd, op maat. 

We geven de drie basisbehoeften van het lichaam ook aandacht: eten, bewegen en ontspannen. Het gaat dan met name om de juiste balans tussen deze drie, voor jouw lichaam.

 

 

Logo Barada opleiding w

Barada Nederland Contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

 

Overige diensten

www.barada.nl
www.baradacoaching.nl